7 Motive pentru a alege cazare in regim hotelier

februarie 26, 2015

, , , , on

short time accommodation

Cazarea in regim hotelier este cea mai moderna modalitate de cazare si in ultimul timp chiar a devenit una dintre cele mai apreciate. Apartamentele si garsonierele in regim hotelier fiind mult mai avantajoase decat hotelurile sau pensiunile. Atat din punct de vedere al confortului, cat si din punct de vedere al costurilor acest tip de cazare aduce mai multe avantaje.

Anul acesta RoCazare.ro implineste 10 ani de activitate in Romania. Ii incanta de atata timp pe turisti cu cele mai confortabile apartamente si garsoniere in regim hotelier.

In cele ce urmeaza va vom prezenta 7 motive pentru a alege cazare in regim hotelier indiferent care este destinatia voastra.

Iata cele 7 motive pro:
  1. Cazarea in regim hotelier este o casa departe de casa. Spre deosebire de o camera anosta de hotel sau de pensiune, apartamentele sau garsonierele in regim hotelier sunt mult mai confortabile si mai pline de personalitate.
  2. Intimitatea iti este respectata. Alegand sreviciul de cazare in regim hotelier vei uita de vizitele neanuntate ale personalului din cadrul hotelurilor sau al pensiunilor.
  3. Ai mai mult spatiu la dispozitie. Oricat de mare ar fi o camera de hotel sau pensiune nu se compara cu spatiul pe care ti-l ofera o garsoniera sau un apartament. Mai mult spatiu inseamna si un confort sporit.
  4. Te poti caza alaturi de mai multe persoane. Daca te afli intr-o calatorie alaturi de familie, poti reduce semnificativ din costurile de cazare. Daca vei alege cazarea in regim hotelier, nu va mai fi nevoie sa inchiriezi mai multe camere de hotel sau pensiune. Un simplu apartament in regim hotelier va fi de ajuns pentru tine si cei dragi.
  5. Garsonierele sau apartamentele in regim hotelier sunt situate in zonele centrale ale oraselor. Astfel, in functie de itinerariul calatoriei tale, iti vei putea alege garsoniera sau apartamentul in regim hotelier in zona in care vei dori astfel incat sa fii mereu aproape de centrele tale de interes.
  6. Te bucuri de o bucatarie proprie. Se spune ca bucataria este inima oricarei case, iar atunci cand alegi cazarea in regim hotelier te vei bucura de propria bucatarie. Acest lucru nu il vei intalni intr-o camera de hotel. Astfel, iti poti prepara rapid o masa delicioasa si vei economisi considerabil.
  7. Te bucuri de facilitati moderne. Atunci cand vei alege serviciul de cazare in regim hotelier vei beneficia de mai multe dotari. Printre ele se numara si Internetul wi-fi, cablu TV. Deasemenea in apartamente vei avea aer conditionat, spatiu de relaxare si de lucru si cosmetice hoteliere. Acestea sunt doar cateva dintre facilitatile pe care cazarea in regim hotelier le ofera.

Ati incercat serviciul de cazare in regim hotelier?

Incearca acum, fa primul pas catre rezervare chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Mail