Apartamente 2 camere in regim hotelier in Bucuresti

Vrei o cazare intr-un apartament cu 2 camere in regim hotelier? Alege ROcazare!

Vrei sa vizitezi Bucurestiul impreuna cu mai multe persoane sau esti in capitala cu o delegatie? Trebuie sa te gandesti din timp la cazare, pentru ca nu e deloc simplu sa gasesti un hotel sau un motel cu preturi mici si conditii decente, in special daca nu ai facut rezervare din timp. Dar de ce sa te complici? Totul e mai simplu pentru tine cu ROcazare, pentru ca poti inchiria online un apartament cu 2 camere in regim hotelier, unde tu si companionii tai va veti simti ca acasa. De ce ROcazare? Motivele sunt simple! Avem preturi bune pentru apartamentele de inchiriat in regim hotelier, mai mici decat ale multor hoteluri bucurestene, iar facilitatile noastre sunt cu siguranta mult mai pliate pe nevoile tale decat cele uniformizate din hotelurile din capitala. In plus, te lasam sa alegi perioada dorita dintre cele 3 optiuni disponibile tarifate in mod diferit, beneficiind de avantajul unui pret mai mic la mai multe zile pe care le petreci in acest apartament cu 2 camere in regim hotelier din Bucuresti.

Care sunt zonele in care se afla cele mai ieftine apartamente de inchiriat in regim hotelier?

ROcazare iti ofera posibilitatea de a vizualiza si de a alege online apartamentul de inchiriat cu regim hotelier care iti surade, precum si zona in care acesta se afla, deoarece exista mai multe locatii centrale in care acestea sunt raspandite. Printre aceste zone se afla si urmatoarele:

  • Piata Muncii
  • Piata Unirii
  • Pipera
  • Mosilor
  • Calarasilor

Orice zona ai alege, vei beneficia de aceleasi facilitati si servicii, precum electrocasnice complet functionale (masina de spalat, frigider, fier de calcat, plita electrica, cuptor cu microunde, filtru de cafea), accesorii de cosmetica si de vestimentatie (lenjerii si prosoape albe, papuci), internet, televizor LCD, aer conditionat precum si paza 24 de ore din 24. Cu ROcazare beneficiezi prin inchirierea unui apartament cu 2 camere in regim hotelier, practic, de cele mai bune conditii pe care le poti gasi la o cazare in c

Suna-ne
Mail