Apartamente 3 camere in regim hotelier in Bucuresti

Doresti sa inchiriezi un apartament cu 3 camere in regim hotelier in Bucuresti? Descopera oferta de la ROcazare!

Te afli in Bucuresti cu un grup de persoane si esti in cautarea unor apartamente de inchiriat in regim hotelier? Atunci, ROcazare iti sta la dispozitie! Nu stii ce presupune acest regim hotelier? Este foarte simplu. In primul rand, un apartament in regim hotelier iti pune la dispozitie suprafata unui intreg apartament, nu doar a camerelor. Astfel, poti folosi toate incaperile disponibile, inclusiv bucataria. De asemenea, un apartament cu 3 camere in regim hotelier din Bucuresti este mai simplu si mai comod pentru orice grup de 6 persoane, pentru ca le ofera acestora posibilitatea de a sta cu totii in acelasi spatiu si pentru a se simti, practic, ca acasa. Preturile si serviciile, insa, sunt cele mai mari avantaje ale apartamentelor cu regim hotelier din Bucuresti, pentru ca pot contura exact avantajele pe care acest regime le are fata de cazarea simpla intr-un hotel. Preturile mult mai ieftine ale acestor apartamente si serviciile premium sunt lucruri care nu pot fi gasite foarte des impreuna, dar ROcazare dovedeste contrariul. Oferta online propusa de echipa de la ROcazare cuprinde apartamente de 3 camere cu regim hotelier in Bucuresti, in mai multe zone ale capitalei, in functie de preferintele utilizatorilor.

Ce tipuri de servicii sunt disponibile celor care aleg sa inchirieze un apartament in regim hotelier?

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca serviciile si facilitatile oferite de ROcazare pentru cei care vor dori o inchiriere de apartament in regim hotelier sunt cel putin egale cu cele oferite de hoteluri, in general. Exista asadar servicii si facilitati normale, dar si cateva inedite, precum urmatoarele:

  • Paza pentru apartamente in regim 24 din 24 de ore
  • Posibilitatea de transport de la sau catre aeroport, contra unei taxe modice, mai ieftina decat a taxiurilor din capitala
  • Mobilarea si utilarea completa si moderna a apartamentelor cu 3 camere in regim hotelier din Bucuresti
  • Menaj saptamanal asigurat
  • Achitarea taxei pentru apartament, indiferent de numarul de persoane, in limita numarului disponibil pentru fiecare apartament in parte

Toate aceste servicii si beneficii ti se adreseaza, daca decizi ca aceste apartamente de inchiriat in regim hotelier de la ROcazare sunt pentru tine! Alegeti confortul pe care vi-l puteti permite!

Suna-ne
Mail