Apartamentele in regim hotelier – de ce reprezinta alternativa ideala de cazare?

septembrie 25, 2018

on

Un concept destul de recent in materie de inchirieri, apartamentele in regim hotelier, ameninta sa devina un competitor serios pe aceasta nisa. In ultima perioada accentul s-a pus pe confort, iar exigentele au devenit tot mai stricte din acest punct de vedere. Cu alte cuvinte, turistii si-au fixat un set de criterii dupa care se ghideaza atunci cand inchiriaza locatia de cazare. Intimitatea este o prioritate, motiv pentru care raspund cu incantare la propunerea de a inchiria un aprtament in regim hotelier.

Ce presupune inchirierea in regim hotelier, pe intelesul tuturor

Acest concept este unul avansat, complex si modern. A tinut pasul cu vremurile actuale si mai nou, a fost completat cu optiuni specifice unitatilor hoteliere. Altfel spus, beneficiezi de acelasi nivel de confort ca la hotel, insa ai parte de intimitate si libertate, intocmai ca acasa.

Inchirierea in regim hotelier incearca sa reproduca cat mai fidel atmosfera intima a caminului si se pare ca reuseste cu brio. Cu alternative dintre cele mai diverse, cu un nivel de confort sporit si nu numai, cei care activeaza pe aceasta nisa vin in intampinarea clientilor cu oferte atractive menite sa satisfaca toate preferintele, pretentiile si buzunarele.

Avand in vedere haosul cotidian, aglomeratia urbana si viata pe care o traim in ritm alert, nevoia de intimitate se face tot mai resimtita. Cai care nu sunt dispusi sa renunte la confort, insa doresc sa scape de privirea vigilenta a receptionerei, gasesc in conceptul de locuinta inchiriate in regim hotelier solutia ideala.

La momentul actual, marile orase dispun de un astfel de serviciu de inchiriere. Lucrurile au avansat intr-atat de mult, incat exista chiar companii specializat in acest tip de inchiriere. Totul este organizat in cel mai mic detaliu pentru a asigura clientului o experienta completa din acest punct de vedere.

Ce conditii de inchiriere exista?

Cei interesati de a testa aceasta alternativa de cazare trebuie sa stie ca exista o ingradire, din punct de vedere al locatiilor. Acest domeniu nu a capatat inca proportii atat de vaste incat sa existe apartamente de inchiriat in regim hotelier in orice oras al tarii. Insa daca spre exemplu ajungi in capitala, noi in oferim aceasta optiune de cazare. Poti vizualiza oferte noastre de cazare pe site-ul nostru pentru a-ti face o idee in ce consta de fapt cazarea in regim hotelier.

Demersul in vederea inchirierii unui astfel de apartement tine cont de acelasi set de reguli ca si in cazul metodelor conventionale. Se face o rezervare, plata se efectueaza pe baza de factura si se tine cont de un contract. In unele cazuri accesul animalelor de companie nu este permis, iar uneori se percepe o taxa suplimentara pentru a realiza early check-in sau late check-out, dupa caz.

Aceasta metoda de cazare vine la pachet cu o multime de avantaje evidente. In primul rand, se ofera posibilitatea de a alege nu doar locatia, ci si tipul de locuinta, putand fi vorba despre o garsoniera, un apartament cu 2 sau cu 3 camere. Acestea sunt complet utilate si dotate cu aparatura electrocasnica, inclusiv articole de uz casnic.

Grupurile sunt cele mai avantajate din punct de veder al costurilor, intrucat tariful ramane neschimbat, indiferent de numarul de persoane cazate. Avand liber acces la bucatarie si alte altfel de beneficii, costurile devin evident, dintre cele mai apreciate.

De asemenea, la cerere, exista posibilitatea de a primi si alt gen de servicii, precum sunt cele de la hotel. Este vorba despre menaj sau spalarea hainelor. Astfel, modalitatea de inchiriere in regim hotelier devine rezultatul imbinarii dintre elemente specifice propriei locuinte cu celor ale camerei de hotel.

Asemenea apartamente se pot inchiria atat pe termen scurt, cat si lung. Fara doar si poate, inchirierea in regim hotelier castiga tot mai mult teren si devine tipul de cazare tot mai dorit, ca o demonstratie in acest sens, reprezentantii agentiilor de profil afirma ca au agenda plina, insa se straduiesc sa raspunda favorabil tuturor solicitarilor primite.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Mail