Ce avem in vedere cand alegem textilele pentru apartamentele din portofoliul nostru?

aprilie 24, 2019

on

cazare in regim hotelier

In marea majoritate a cazurilor, tendintele de actualitate sunt cele care dicteaza alegerile pentru apartamentul sau casa noastra. Acest fapt este valabil si in cazul textilelor. Cu atat mai mare este insa interesul vizavi de aceste aspecte atunci cand este vorba despre textile pentru spatiile de cazare. Din dorinta de a le oferi clientilor nostri experiente de neuitat, avem in vedere stocuri de textile pentru apartamentele si garsonierele noastre doar din cele care se incadreaza intr-o serie de parametri importanti.

Pentru ca totul este dictat de moda, dorim sa ne adaptam la randul nostru trendurilor si sa realizam in acest sens alegeri dintre cele mai inspirate. Spatiile noastre pun mare accent pe ideea de personalizare, intocmai pentru a se diferentia intru totul de camerele de hotel, spre exemplu, care de cele mai multe ori sunt ca trase la xerox, respectiv pastreaza un registru mai formal.

Suntem constienti de faptul ca unul din factorii cheie pe care turistii il au in vedere in alegerea cazarii se refera la textile, respectiv la partea de lenjerie. Aceasta nu poate fi de orice calitate, asta este sigur, si nici orice tip de lenjerie nu va satisface preferintele, mai ales acolo unde exista anumite exigente.

La ce ne raportam in alegerea textilelor pentru spatiile ce le oferim spre cazare?

Inainte de interesele afacerii noastre, ne raportam la conditiile de care stim ca oricine doreste sa beneficieze atunci cand opteaza pentru un spatiu de cazare. Interesul este de a beneficia de confort si relaxare pe tot parcursul perioadei in care beneficiati de serviciile noastre. Astfel, acordam o atentie sporita fiecarui detaliu ce tine de asta, inclusiv textilelor.

Atat lenjeria de pat, cat si prosoapele de baie trebuie sa se ridice la anumite pretentii. Intra in categoria textilelor si cuvertura, draperiile, perdelele si altele ce se regasesc in dotarea spatiilor noastre imobiliare.

Ne orientam in principal dupa seturile de lenjerii albe sau cel putin predominante in aceasta culoare. Este o emblema a curateniei, pe suprafata lor putand fi inspectat cel mai usor gradul de curatenie. Nici nu intra in discutie faptul ca fiecare client al nostru beneficiaza de lenjerie curata, igienizata respectand inalte standarde. Desigur, avem in vedere o armonizare placuta a acesteia cu restul decorului, optand pentru tonuri mai vesele, mai potrivite pentru draperii sau celelalte elemente textile din apartamentele noastre.

In ceea ce priveste stilul de amenajare, fiecare spatiu in parte se prezinta intr-unul diferit, personal, intim, intocmai ceea ce se cauta. Avem in vedere in acest sens si numarul camerelor, specificul imobilului si compartimentarea. Am cautat sa oferim un decor diferit in cazul fiecarui apartament, pentru a nu fi repetitivi, pentru ca fiecare din clientii nostri sa aiba parte de experiente unice. De la stiluri clasice, la cele minimaliste, pompoase, relaxante, moderne si sofisticate, retro de asemenea, gasiti solutii dupa preferinte in portofoliul nostru de oferte de cazare.

De asemenea, de influenta majora vizavi de amenajare este mobilierul ce predomina in fiecare camera. Acesta este un subiect mai amplu insa. Pe scurt, incercarea noastra a fost de a acoperi necesarul practic al pieselor de mobilier, insa fara a face vreun compromis privind aspectul vizual.

Asadar, cu aceste aspecte dezvaluite, va invitam sa descoperiti oferte de cazare dintre cele mai interesante, potrivite pe stiluri, gusturi si mai ales bugete diverse. Fiecare are posibilitatea sa petreaca timp de calitate in capitala, beneficiind de cazare ce se incadreaza in toate normele si cerintele impuse la nivel european privind functionarea in acest regim. Despre termenii si conditiile ce trebuie indeplinite de clientii nostri, cei interesati pot afla informatii complete direct pe site-ul nostru, in categoria dedicata.

Rezervari pe https://www.cazareregimhotelier.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Mail