Ce poti scoate din bagaj cand te cazezi intr-un apartament din oferta noastra?

Urmeaza sa faci o calatorie in capitala? Atunci mai mult ca sigur iti doresti sa ai parte de o experienta placuta din toate punctele de vedere. Daca referitor la cum vei petrece un timp de Bucuresti probabil deja te-ai gandit, trebuie sa ai in vedere si lucrurile de care ai nevoie de in bagaj. Niciodata bagajul nu va fi prea mare pentru o calatorie si cu atat mai mici sunt sansele sa se intampla asta in cazul femeilor. Este o masura normala de precautie sa pui in geanta acele lucruri de care stii ca vei avea nevoie si mai ales pe cele cu uz personal.
Cazarea in regim hotelier reprezinta insa ceva diferit fata de cazarea traditionala la pensiuni, hoteluri etc. Ce inseamna asta? S-ar putea sa descoperi ca multe dintre obiectele pe care le-ai pus in bagaj le gasesti deja in cadrul imobilului pe care l-ai inchiriat si ca in fond le-ai carat inutil dupa tine. Cu siguranta o urma de frustrare ar aparea in acest sens, chiar daca este ceva de bine. Poti sa eviti insa deranjul fara rost, afland care sunt acele lucruri pe care ai putea sa le uiti fara probleme acasa.
Inainte de a le enumera mai departe, tinem sa mai facem o mentiune care cu siguranta va face diferenta cand vine vorba a lua o decizie in aceasta privinta, respectiv de alegerea unor servicii de cazare potrivite pentru a nu cara prea multe in bagaj. Ne respectam clientii si pe noi insine de altfel, motiv pentru care pentru noi este esential a te intampina intotdeauna in conditii de curatenie si confort impecabile. Avem intotdeauna in vedere igienizarea tuturor suprafetelor si cu atat mai atent a celor de maxim contact, precum si a textilelor – lenjerii, prosoape, fete de masa etc.
Ce poti inlatura din bagaj cand te cazezi in apartamentele noastre
Esti tipul preocupat ca ai putea uita acasa lucruri esentiale pentru ingrijire? Iata ce anume gasesti in dotarea spatiilor noastre, pentru ca de altfel oferim garantia sigurantei.
Prosoape de baie
Destul de multe persoane sunt suficient de reticente cand vine vorba despre utilizarea textilelor hoteliere. Este de inteles, in conditiile in care nu orice spatiu din domeniul HoReCa are in vedere igienizarea si curatarea profesionala a acestora. Noi recomandam insa utilizarea textilelor pentru baie pe care ti le punem la dispozitie, oferindu-va siguranta ca acestea sunt curatate cu detergenti de calitate, care nu au efecte neplacute asupra pielii.
Lenjeriii de pat
De asemenea o necesitate atunci cand calatoresti, acestea iti sunt puse la dispozitie astfel ca nu mai esti nevoit sa le aduci pe cele persoanele in conditiile in care obisnuiai sa faci asta. Pentru unii pare greu de crezut, insa exista si persoane care sunt complet neincrezatoare in serviciile pe care le ofera unitatile de cazare, in cazul acestora experientele neplacute din trecut fiind cea mai graitoare dovada.
Ei bine, din respect pentru clientii nostri, am avut in vedere adaptarea la standardele de curatenie si igiena impuse si ne-am asigurat ca textilele constand in lenjerii pentru pat sunt calitative, curate si incadrate in toate normele ce trebuie respectate cu privire la acestea.
De altfel, in functie de perioada de cazare, beneficiezi de lenjerie curata, pe care o menajera o schimba o data la o saptamana. Dorim sa te simti pe cat se poate de confortabil si in siguranta pentru ca ne intereseaza sa iti creezi amintiri frumoase prin serviciile noastre.
De altfel, iti stam la dispozitie si cu alte lucruri si obiecte de care ai nevoie cand calatoresti. O serie de electrocasnice iti va fi pusa la indemana, astfel ca bagajul tau sa fie usurat de acestea. Daca doresti sa afle detalii in amanunt cu privire la dotarile pe care le vei gasi in apartamentele noastre, ne poti contacta utilizand datele disponibile pe rocazare.ro.

Suna-ne
Mail