Conditii de cazare

mai 9, 2014

on

Agentia noastra va ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, in apartamente si garsoniere situate in cladiri de locuinte localizate  pe bulevardele principale ale orasului, doar in zone centrale.

Va oferim serviciile noastre cu o singura conditie : sa ne transmiteti sau sa ne prezentati la momentul cazarii un act de identitate valabil, pentru a va putea emite factura de servicii. Va asiguram de confidentialitatea datelor.

Preturile afisate pe site nu contin TVA – acesta se aplica in momentul facturarii si este in valoare de 9 % din valoarea cazarii.

Pretul reprezinta contravaloarea serviciilor de cazare pentru o perioada de 24 de ore cu respectarea regulilor de mai jos. Este aplicat pentru inchirierea locatiei si nu pe numarul de persoane – numarul maxim de persoane ce poate fi cazat este mentionat in prezentarea fiecarui apartment.

Locatiile se inchiriaza pentru minim 24 de ore, orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati.

Va rugam sa luati in considerare ca ora de intrare in apartament – check-in – este ora 14.00 (minim) iar ora de eliberare – check-out – este ora 12.00 (maxim). Orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati.

Pentru early check-in si late check-out se percep urmatoarele tarife: 

Early check-in :     Late Check-out: 

*  intre orele 10 si 12 AM: tarif 10 euro

* intre orele 13 si 15 : tarif 10 euro

* intre orele 8 si 10 AM: tarif 20 euro *  intre orele 15 si 18: tarif 20 euro

Pentru check-in peste orele 19, se percepe un tarif de 10 euro, caz in care veti fi asteptat la locatie de catre un reprezentant al agentiei. Aceasta varianta este disponibila doar in cazul unei rezervari ferme in care sa comunicati datele dvs. de contact, o copie a actului de identitate pentru emiterea facturii, ora aproximativa de sosire.

Platile se pot face in numerar, prin ordin de plata conform facturii sau proformei emise sau prin card VISA, MASTERCARD, AMEX. De asemenea, platile se pot face si in lipsa cardului, pentru acest caz trebuie sa ne contactati din timp si sa ne dati acordul in scris pentru aceasta actiune.

Va rugam sa efectuati plata cel mai tarziu in momentul cazarii, de preferat pe toata perioada de cazare – daca nu, pe cel putin o zi (24 de ore) de cazare. In cazul in care se doreste anularea rezervarii in curs iar plata a fost deja facuta, banii sunt returnati in conditiile in care se recalculeaza pretul unitar in functie de perioada cazata, daca este cazul. Va rugam sa intelegeti ca trebuie sa ne anuntati de anularea rezervarii in termenul de check-out, pana in ora 14.00 a zilei de cazare, altfel, suntem nevoiti sa retinem banii si pentru noua zi.

Va rugam sa pastrati apartamentele in conditii bune, sa nu disturbati linistea in cladirile in care sunteti cazati. Sunteti raspunzatori si vor fi cerute despagubiri pentru eventualele distrugeri provocate.

Nu sunt acceptate animale de companie in apartamente decat in conditiile depunerii unei garantii care se va returna la sfarsitul cazarii, atat timp cat apartamentul nu a avut de suferit.

NU se accepta organizarea de petreceri in locatiile noastre. La incalcarea acestei reguli, se pierde pretul platit si se elibereaza apartamentul.

NU se accepta efectuarea de filmari in locatiile noastre. La incalcarea acestei reguli, se pierde pretul platit si se elibereaza apartamentul.

Ne rezervam dreptul ca, in cazuri de probleme interne ale agentiei, sa va oferim un alt apartament decat cel rezervat, de calitate cel putin egala sau superioara. 

Va multumim pentru ca alegeti sa fiti clientul nostru!

Suna-ne
Mail