Demontam miturile legate de cazarea in regim hotelier!

ianuarie 8, 2019

on

Deja v-ati obisnuit cu totii cu conceptul de cazare in regim hotelier. Unii insa il percep eronat, fie din lipsa de informare, fie pentru ca nu s-au interesat in locul potrivit legat de acesta. Cu siguranta ca nu este ceva nou pe piata din Romania. Desi a aparut de putin timp insa, a reusit sa castige o popularitate incredibila intr-un interval destul de scurt. Dezinformarea reprezinta cu siguranta cauza pentru care inca mai exista preconceptii care submineaza realitatea ce vizeaza avantajele cazarii in regim hotelier.

Te invitam sa citesti mai departe pentru a afla ce nu este adevarat din ce se spune vizavi de serviciile pe care de altfel ti le punem la dispozitie intr-o gama completa pe site-ul nostru – www.rocazare.ro. Iata care sunt cateva mituri ce nu isi gasesc justificarea cu privire la cazarea in regim hotelier.

Confortul lasa de dorit si nu este nici la jumatate din cel oferit de un hotel de lux

Cine a spus asta cu siguranta nu a beneficiat de cazare intr-unul din spatiile pe care le oferim spre inchiriere in regim hotelier. Iti oferim in acest sens o serie de argumente care sa sustina afirmatia potrivit careia confortul de care ai parte prin aceasta metoda de cazare este unul care depaseste cu lejeritate limita asteptarilor.

Nu duci dorul de casa – asta se datoreaza faptului ca am avut in vedere amenajarea spatiilor imobiliare intr-o maniera personalizata, intima. Cand ideea de a sta la hotel nu iti surade din cauza ca toate camerele sunt parca la fel, aici dispui de dotarile de care ai nevoie pentru a te simti in elementul tau. Servesti masa la orele dorite pentru ca dispui de bucataria proprie si nu mai trebuie sa iti personalizezi orarul in raport cu programul de la restaurantul hotelului.

De asemenea iese din discutie si zarva specifica unitatilor hoteliere. Nu mai este cazul de oaspeti care vin si pleaca, de personal la fiecare pas sau chiar de invitati in cadrul unei petreceri organizate in restaurantul unitatii. Sunt neajunsuri pe care le poti elimina din start cand stai intr-unul dintre apartamentele sau garsonierele Rocazare.

Costurile sunt extrem de exagerate

Sunt si persoane care trag o astfel de concluzie inainte de a se clarifica cu privire la motivele pentru care cazarea in regim hotelier are un anumit pret. Astfel de oferte reflecta cu fidelitate insa confortul pe care ti-l asigura imobilul pentru care ai optat. Indiferent de serviciile pentru care optezi, ai intotdeauna in vedere raportul dintre confortul pe care ti-l asigura si cost. Iti poti face astfel o idee legat de corectitudinea lor. Vei putea inlatura si prejudecatile in acest mod. De altfel vei vedea ca cele pe care le aveai sunt complet neadevarate.

Raporteaza-te si la dotarile si utilitatile spatiului de cazare ca sa ajungi la concluzia potrivita. Spre exemplu, prin serviciile noastre stii ca ai la dispozitie o bucatarie ce iti pune la indemana toate cele necesare pentru a gati, ai baie proprie, spatiu suficient pentru a te desfasura, mobilier de actualitate, electrocasnice si asa mai departe.

Mai mult decat atat tarifele variaza in functie de durata pentru care doresti cazare. Cand tragi linia finala, economiile se vor resimti. Cu atat mai convenabil este cu cat numarul persoanelor cazate in cadrul unui apartament, spre exemplu, este de 4 – 6 persoane pentru ca tariful va fi impartit intocmai.

Ar mai fi un mit cu totul nefondat faptul ca pozitionarea spatiilor de cazare nu este una avantajoasa. De departe acest fapt este contrazis de disponibilitatea locatiilor in care va oferim imobile. Puteti sa va puneti in tema legat de aceasta, dar si de preturi, conditii de cazare si alte informatii direct pe rocazare.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Mail