Garsoniere in regim hotelier in Bucuresti

Garsoniera regim hotelier DECEBAL 6 garsoniere in regim hotelier in bucuresti
39 EUR
+ Piata Alba Iulia

Cauti garsoniere in regim hotelier in Bucuresti? ROcazare are oferta pentru tine!

Vrei sa petreci cateva zile in Bucuresti si cauti un loc de inchiriat? Esti invitat la un eveniment si trebuie sa iti gasesti cazare? Vrei sa eviti sa iti cheltui toti banii pe tariful hotelier? Raspunsul la toate aceste intrebari este de fiecare data ROcazare! Daca trebuie sa stai cateva zile in Bucuresti, sau chiar o perioada mai mare de 15 zile, renunta la gandul cheltuielii la un hotel de Bucuresti, care are un tarif piperat si alege regimul hotelier, in schimb. Ce inseamna o garsoniera in regim hotelier? Practic, este o garsoniera cu acelasi spatiu ca una obisnuita, numai ca detine conditii speciale, precum un hotel. Astfel, poti imbina confortul si intimitatea propriei locuinte cu facilitatile pe care le mai poti gasi doar la un hotel. Preturile unei garosniere in regim hotelier din Bucuresti, in schimb, sunt cel mult egale, cu cele de hotel, desi, in functie de zona, pot fi, cu siguranta, mult mai mici decat ale hotelurilor bucurestene. Totul pentru ca tu si inca o persoana sa va bucurati de intreaga experienta urbana a unei cazari in regim hotelier.

Care sunt facilitatile unei garsoniere inchiriate in regim hotelier de la ROcazare?

ROcazare le ofera tuturor celor care doresc sa gaseasca un loc de cazare in Bucuresti pentru cateva zile, sau chiar pentru o perioada de mai multe saptamani, garsoniere de inchiriat in regim hotelier la preturi mici! Zonele in care sunt plasate aceste garsoniere cochete, cu aer de hotel, sunt centrale si foarte cunoscute in Bucuresti, precum Piata Unirii, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Mosilor sau Calarasilor. Daca va ganditi deja la cum va veti petrece urmatoarele zile intr-o garsoniera cu regim hotelier, in care veti beneficia de facilitati si servicii premium, atunci trebuie sa stiti ca pentru cazarea intr-o garsoniera oferita de ROcazare aveti parte de:

  • Aer conditionat
  • Electrocasnice functionale, precum masina de spalat, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, plita electrica sau fier de calcat
  • Internet wireless si televizor LCD
  • Lenjerie si prosoape, papuci si cosmetice
  • Vesela, tacamuri si vase de gatit

Toate acestea vor fi la dispozitia voastra de fiecare data cand apelati la ROcazare data viitoare cand doriti sa stati intr-o garsoniera in regim hotelier din Bucuresti!

Suna-ne
Mail