Inchirierea apartamentelor in regim hotelier – o solutie avantajoasa

mai 10, 2019

on

ro-cazare-cazare-in-regim-hotelier

Doresti un apartament in regim hotelier?

Apartamentele oferite spre cazare in regim hotelier nu sunt o noutate, in strainatate fiind foarte utilizata aceasta optiune, constituind o modalitate optima pentru varietatea ocaziilor aparute.

Incertitudinea se face prezenta atunci cand intervine teama de necunoscut, de nou. De aceea va oferim o serie de informatii cu privire la ceea ce presupune cazarea in imobiliare cu regim hotelier.

Despre regim hotelier si amenajare

Cazarea intr-un hotel, in functie de numarul de stele, implica anumite standarde ce trebuie atinse de fiecare administrator pentru o buna functionalitate si pentru ca asteptarile sa fie pe masura locului vizat. In acest sens, decoratiunile utilizate, mobilierul cat si amenajarea interioara ar trebui sa fie impecabile. Detaliile sunt luate in calcul pentru a crea confortul dorit de o gama larga de clienti, cu speranta ca vor mai alege si cu alte ocazii aceeasi locatie.

Imobiliarele care au scopul de a primi calatori nu sunt nici pe departe ceea ce se asteapta cei mai multi oameni cand aud pentru prima data de cazare in apartamente sau garsoniere cu regim hotelier. Nu e ca si cum “vecinul de la etajul 4 s-a gandit peste noapte ca a doua zi isi inchiriaza un apartament pentru a calatori”.

Situatia este mai complexa decat atat, necesita un demers specific si abilitati organizatorice, pentru ca intr-un final designul creat sa transmita confortul unui camin. Pe langa acest aspect, se ia in considerare si accesibilitatea locatiei, curatenia si utilitatile de care dispune un astfel de imobil.

Cand vine vorba de amenajare, ne referim la aspecte ce au legatura cu imbinarea optima a obiectelor de mobilier, a utilitatilor pentru a oferi in final ideea de spatiu si nu aceea ca este totul inghesuit, nefacandu-se rabat de la articolele necesare.

Decorul din apartament este la fel de important, aici intervenind alegerea materialelor de calitate pentru covoare, perdele, completand in acelasi timp modelele de lenjerii de pat, prosoape si halate.

Utilitatile variaza in functie de imobil si mai multe detalii in functie de preferinte si nevoi se gasesc atunci cand iti alegi un apartament sau o garsoniera pe care vrei sa o rezervi. In principal , cele mai comune optiuni pe site-ul nostru cazareregimhotelier.ro sunt: uscator de par, fier de calcat, aer conditionat, masina de spalat, papuci de casa dar nu numai.

Curatenia in apartament este realizata de servicii specializate in care predomina igienizarea la un nivel avansat pentru a nu inhiba calatorul. Poate ai auzit de multe ori cand te intreaba cei de acasa “Cum e in camera unde te-ai cazat?” si primul raspuns cand nu prea stii sa dai alte detalii este “E curat!”.

Cazarea in regim hotelier si oportunitatile aferente

Hotelul este o varianta vizata atunci cand vine vorba de locuri de cazare, atat pentru turisti, cat si pentru calatorii de afaceri sau deplasari. Varianta de a inchiria apartamente in regim hotelier prezinta avantajul preturilor accesibile, locatii diverse pentru facilitarea transportului in functie de ceea ce vrei sa faci, posibilitatea de a sta cu mai multe persoane si de a imparti cheltuielie, ofera confortul intimitatii atunci cand tot ce ai nevoie este la indemana.

Excursiile cu prietenii

Excursiile cu prietenii pot deveni mai distractive atunci cand stati impreuna intr-un apartament inchiriat si nu aveti grija banilor deoarece se face “cheta” . La final, suma datorata pentru tot apartamentul fiind impartita si astfel esti scutit de cheltuielile extra de la hotel.

Deplasarile in scopul afacerilor

Oboseala de la munca, se reseteaza in momentul cand ai intrat pe usa. Stresul este lasat la usa si incerci sa te relaxezi pentru a putea fi apt pentru o noua zi de munca. Alegerea cazarii intr-un apartament in regim hotelier ar putea sa te duca macar putin cu gandul la casa si la relaxare ceea ce poate reprezenta o oportunitate.

Cu alte cuvinte, cazarea in regim hotelier poate reprezenta o optiune viabila care merita de luat in calcul atunci cand vine vorba de deplasari pe termen relativ scurt de cateva zile. Imobilele noastre sunt prezentate in detaliu pe pagina principala a site-ului https://www.rocazare.ro la categoria Locatii.

Daca doresti sa faci o rezervare online intra pe https://www.cazareregimhotelier.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Mail