Uptown37 Garsoniera in regim hotelier

Piata Alba Iulia

de la 42 EUR /noapte

Check-in: 14:00 PM

Check-out: 12:00 PM

Capacitate de cazare: 2 persoane

ID: #UPT37

Tarife

42 EUR pentru rezervari de 1-6 nopti

39 EUR pentru rezervari de 7-15 nopti

33 EUR rezervari mai mari de 15 nopti

Capacitate de cazare: 2 persoane

TRANSPORT AEROPORT

De la aeroport sau catre: 20 EUR pe cursa

De la aeroport sau catre: 35 EUR pe 2 curse

Metode de plata

 • Plata serviciilor de cazare se efectueaza la momentul preluarii cheilor.
 • Se poate face cash sau prin card bancar la sediul nostru. Plata cu carduri Amex este posibila doar in locatiile Upground.
 • Plata prin banca este acceptata daca transferul este finalizat inaintea momentului cazarii.
 • Plata cazarii prin Paypal se poate efectua la cerere.

Garsoniera in regim hotelier in Bucuresti, Calea Calarasi, complexul Uptown Residence

Zona Calea Calarasi, str. Delea Veche, Piata Alba Iulia, Piata Muncii 

Aceasta garsoniera spatioasa si vesela vine la pachet cu mult confort si o atmosfera prietenoasa care cu siguranta iti vor aduce aminte de confortul proprului camin chiar si atunci cand te afli intr-o calatorie in Bucuresti.

Garsoniera este situata la etajul 6 al unui bloc cu 9 etaje, construit recent si dat in folosinta in anul 2015 si este amplasata intr-una dintre cele mai importante zone ale capitalei, in Complexul Rezidential Uptown. Amplasarea in aceasta zona ofera acces catre numeroase puncte de interes – restaurant, cafenele, centre comerciale dar si institutii importante.

Garsoniera este spatioasa. Din holul de la intrare se paseste direct in bucataria deschisa si in camera principala. Camera este decorata modern, in culori calde si prietenoase; este mobilata cu un pat dublu confortabil, cu noptiera, birou, dulap pentru haine, cuier si oglinda. Ferestrele inalte sunt accesorizate cu perdele si draperii si ofera acces catre balcon, un spatiu perfect pentru cei care doresc sa admire privelistea sau pentru fumatori. Camera principala este prevazuta cu lenjerie de pat, pilota, perne, prosoape.

Bucataria spatioasa este complet mobilata si utilata pentru ca oaspetii care calca pragul acestei garsoniere sa poata gati oricand o gustare rapida si delicioasa. Bucataria este utilata cu tot ce este necesar – chiuveta, cuptor electric, plita cu gaz, masina de spalat, vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, cana electrica, filtru pentru cafea, iar masa cu cele patru scaune completeaza perfect spatiul.

Baia este intima, amenajata cu o cada, dus suspendat, grup sanitar, perdea de dus, chiuveta cu etajera si oglinda, uscator pentru par. In baie, oaspetii vor regasi cosmetice hoteliere.

Garsoniera este prevazuta cu masina de spalat, aer conditionat, masa si fier de calcat, cablu TV si Internet Wi-Fi. Apa calda si incalzirea pe timp de iarna sunt furnizate prin centrala dedicata locatiei.

Ne dorim ca aceste conditii sa indeplineasca nevoile tuturor celor care vor sa aiba parte de o calatorie excelenta, Va asteptam!

Mai mult Mai putin

Rezervari la telefon: (+40) 768 001 001 sau (+40) 721 430 000 sau Email:office@rocazare.ro

Afiseaza filtrele
Ascunde filtrele
 • Parc
 • Centru comercial
 • Cafenea
 • Restaurant
 • Spital/Clinica
 • Farmacie
 • Banca/ATM
 • Supermarket
 • Benzinarie

Exploreaza facilitatile din zona

Suna-ne
Mail