Te cazezi pentru prima data in regim hotelier – raspunsuri la curiozitati posibile

aprilie 10, 2019

on

Te intereseaza cazarea in regim hotelier?

Ori de cate ori suntem tentati sa incercam ceva nou, este firesc sa fim usor sceptici sau neincrezatori in ceea ce priveste nivelul de satisfactie pe care ni-l ofera. Cu siguranta ca este ceva ce se aplica in ceea ce priveste serviciile de inchiriere in regim hotelier. Daca te intereseaza aceasta optiune a variantei clasice de cazare, recomandat este sa stii ce presupune, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti si avantajele pe care ti le ofera.

Suntem la dispozitia ta cu informatii utile in acest sens, pentru orice intrebari, nelamuriri sau curiozitati ai privind apartamentele disponibile pentru inchiriere in regim hotelier. Dorinta noastra este ca prima ta experienta si cele ce vor urma dupa sa fie multumitoare, de aceea te pregatim pentru una care sa te impresioneze pe deplin.

Iti punem la dispozitie raspunsurile la cateva curiozitati si framantari pe care la randul tau le-ai putea avea.

  • Exista doar un interval impus in care pot prelua apartamentul/garsoniera?

Asa cum se aplica si in cazul unitatilor hoteliere, si in cazul regimului hotelier exista o perioada pentru check-in, respectiv check-out. Desigur, dupa caz, ne pliem pe situatia fiecaruia dintre clientii nostri, prezentand flexibilitate in acest sens. Pentru o organizare cat mai eficienta, vor avea in vedere impreuna o ora la care este convenabila sosirea, respectiv plecarea, pentru ca unul dintre reprezentantii nostri sa fie prezenti in momentul cu pricina.

  • Serviciul de menaj se va taxa suplimentar?

Avem in vedere toate cheltuielile pe care le poate implica sederea ta in cadrul imobilelor noastre in pretul pe care il veti achita pentru inchiriere. Asadar, nu mai este cazul de taxe suplimentare pentru servciile de menaj. Numai in conditiile in care inaintati cereri care nu se incadreaza in cele incluse in oferta, vei fi instiintat in privinta pretului. Daca este vorba despre o sedere de durata, vom stabili de comun acord o zi si o ora la care e potrivit ca specialistul in curatenie sa realizeze operatiunea.

  • Bucataria va fi utilata?

In conditiile in care intentia este de a gati personal si nu de a servi masa in oras, iti sunt puse la dispozitie toate cele necesare pentru desfasurarea operatiunilor culinare. Desigur, este vorba despre vesela, despre electrocasnicele specifice si despre mediul potrivit. Alimentele si cele ce se vor consuma propriu zis le vei procura personal dupa bunul plac si din bugetul propriu.

  • In ce conditii sunt apartamentele in regim hotelier?

Aceasta intrebare se poate referi la curatenie, la modernitate, la dimensiuni. Cel mai potrivit este sa intrebati unul dintre reprezentantii nostri telefonic despre o astfel de curiozitate. Cu toate acestea, in principal, imobilele noastre vizeaza apartamente si garsoniere moderne, noi sau recent renovate, aerisite, spatioase, dar mai ales curate.

  • Cat de avantajoasa este pozitionarea apartamentelor in regim hotelier?

Locatia constituie desigur un subiect de interes. Imobilele pe care vi le punem la dispozitie sunt pozitionate strategic, fie pe marile bulevarde ale orasului, pe strazi centrale, fie in cartiere mai retrase, astfel ca fiecare sa gaseasca o solutie potrivita pentru nevoile sale.

  • Pot primi recomandari in cazul in care voi calatori cu familia?

In principal toti clientii nostri au pregatite intrebari in momentul in care ne contacteaza. Cea privind alegerea unui spatiu potrivit pentru cazarea in regim hotelier cu familia este una dintre cele destul de frecvent intalnite. Desigur ca vom fi la dispozitie cu detalii privind cea mai potrivita alegere in acest sens. Dispunem de apartamente spatioase, complet dotate, ideale pentru familisti.

Suntem siguri ca si altele sunt curiozitati pe care le poti avea vizavi de cazarea in regim hotelier. Iti stam la dispozitie cu orice informatie sau detaliu care te-ar putea ajuta sa iei o decizie potrivita pentru tine.

Intra pe https://www.rocazare.ro si alege locatia ta favorita

Rezervari rapide pe https://www.cazareregimhotelier.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Mail